top of page
MGP_2739.jpg

Ruda de Goede

"Verander je adem, verander je leven."

Adem is de essentie van ons leven. Verandert onze adem, dan verandert ons leven. Maar liefst 80% van onze levensenergie krijgen we via de adem. Maar door verkeerde adem gewoontes, opgeslagen spanning en geblokkeerde emoties, benutten de meeste mensen maar slechts 20 - 30 % van hun longcapaciteit. 
 

Wanneer het denken onrustig is, wordt de adem vaak oppervlakkig en het lichaam meer gespannen. De adem past zich aan aan onze persoonlijkheid. We kunnen de adem ook juist inzetten om onze persoonlijkheid te transformeren. Als je de adem verandert, verandert de manier waarop je je voelt. De adem zegt veel over wie je op dit moment bent.  

Ademcoaching

Boek hier jouw ademsessie

Wat is ademcoaching?

Als ademcoach leer ik je weer volledig te ademen en de ademhaling te verbinden. Door de adem bewust te verbinden, staan we bewustzijn in ons lichaam toe. Hierdoor openen we naar alle bewustzijnslagen (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel). Bewust verbonden ademen brengt het lichaam volledig tot leven, waardoor er een gevoel van dankbaarheid, vrijheid en verwondering wordt ervaren. 

Zo verloopt een ademsessie

1

2

3

We starten met een coachingsessie, waarin we jouw huidige situatie in beeld brengen en bepalen we een intentie voor de ademsessie, waar je aan wil werken. De intentie vormt de richtlijn voor de sessie. De ademtechniek wordt uitgelegd en er is ruimte voor het beantwoorden van jouw vragen. 

Daarna volgt de ademsessie, waarin we de bewust verbonden ademtechniek toepassen. Dit gedeelte van de sessie is de actieve fase en duurt ongeveer een half uur, waarbij je zoveel mogelijk aanwezig blijft en bewust voelt wat er gebeurt in jouw lichaam. Doordat je bewust en verbonden ademt, kan er transformatie plaatsvinden. Geblokkeerde energie, die opgeslagen ligt in het lichaam kan worden losgelaten. 

Daarna volgt de ontspanningsfase. In dit gedeelte kan dat wat naar de oppervlakte is gekomen, de tijd krijgen om te worden geïntegreerd. Vaak wordt in deze fase gevoelens van dankbaarheid, vrijheid, opluchting en verwondering ervaren. 

Tot slot is er ter afsluiting ruimte om te bespreken wat je hebt ervaren. 

Een individuele ademsessie duurt 1,5 uur. 

Dit wil ik!

"Ademwerk brengt je van je hoofd naar je hart."

Contentpakket-Beach-ManonGalamaPhotograp

Is een ademsessie geschikt voor jou?

Emotionele blokkades 

Stress

Angst

 

Onzekerheid

Weinig energie

Onverwerkte emoties

Niet kunnen genieten van het leven

Moeite om je te kunnen uiten

Ademwerk is niet geschikt voor mensen met epilepsie, glaucoom, hartklachten of ernstige psychische problemen.

Twijfel je over jouw situatie? Neem dan contact op zodat ik kan inschatten of ademwerk op dit moment passend is.

Een ademsessie werkt helend op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het biedt je de mogelijkheid om negatieve overtuigingen, oordelen over jezelf en vastzittende/opgeslagen emoties en blokkades los te laten.
Voel jij het verlangen om vol te leven, je hart te openen en de vrijheid in jezelf te ervaren, dan is ademwerk wat voor jou.

Ademwerk helpt bij:

Praktische info

De investering van een individuele ademsessie is 95.- 

Kies je voor een ademtraject? Dan bied ik een korting van 50.- op 5 ademsessies.

De ademsessie vind plaats in Haarlem.
 

Voorbereiding op een ademsessie

  • Zorg dat je niet vlak voor de sessie zwaar hebt gegeten. 1 tot 1,5 uur voor de afspraak is geen probleem. 

  • Draag makkelijk zittende kleding, het liefst zonder ritsen en/of knopen. 

  • Het is fijn om niet direct na de ademsessie andere afspraken te hebben gepland.

De sessies kunnen kosteloos tot 48 uur van tevoren geannuleerd worden. Binnen 48 uur wordt 100% van het bedrag van de behandeling doorberekend ivm de gereserveerde tijd.

Boek hier jouw ademsessie

Misschien vind je dit ook interessant

bottom of page