top of page

Ruda de Goede

Hi, mijn naam is Ruda.

Vanaf jongs af aan ben ik bezig de wereld mooier te maken. Toen nog onbewust en op microniveau. Als gevoelig kind schreef ik op mijn mooiste briefpapier lieve briefjes naar mijn ouders. Ik knutselde het hele weekend aan elkaar en regelmatig onderging mijn slaapkamer een heuse metamorfose om de energie in de ruimte te veranderen. 

Gefascineerd door het menselijk lichaam - en met name de psyche- begon ik op mijn 19e mijn loopbaan als verpleegkundige in de psychiatrie. Toch kon ik het niet laten om naast de zorg voor de mensen die waren opgenomen, ook zorg te dragen voor het welzijn van mijn collega’s. Gevoelig voor de sfeer in het team nam ik met liefde de teamuitjes voor mijn rekening, stylede ik de afdeling voor een fijnere ambiance en zorgde ik voor intervisie groepen, zodat collega’s een plek kregen hun ervaringen te kunnen delen. Ik zag in dat we alleen voor anderen kunnen zorgen, als we dat in de eerste plaats voor onszelf doen.

"Het is vaak makkelijker om voor een ander te zorgen, dan voor jezelf."

Wat mijn leven deed veranderen.

Toen ik vijf jaar geleden een traumatische ervaring meemaakte, veranderde dat mijn leven. De wereld voelde onder mijn voeten weggeslagen en iets eenvoudigs als het klaarmaken van mijn ontbijt, lukte niet meer. De energie was letterlijk geblokkeerd. Dit uitte zich in mijn fysieke lichaam: emoties namen de overhand en ik was volledig uitgeput en angstig. 

 

 

Deze periode opende voor mij de deur naar persoonlijke ontwikkeling. Ik ging aan de slag met bewuste en onbewuste patronen en leerde hierdoor dat er naast de verpleegkundige - evidence-based - behandelinterventies nog zoveel meer manieren van heling zijn. Ik volgde verschillende opleidingen tot energetisch healer, orthomoleculair adviseur en ademcoach, waardoor ik steeds dichterbij mezelf (terug)kwam en die mij uiteindelijk leidde tot hetgeen ik werkelijk hier te doen heb: 

 

Vrouwen helpen de energie weer te laten stromen en een gezonde intuïtieve relatie met zichzelf op te bouwen, zodat ze succesvol zijn in wat ze te doen hebben in deze wereld. 

"Iets simpels als het klaarmaken van mijn ontbijt, lukte mij niet meer." 

Mijn missie:
Ik spiegel ambitieuze vrouwen vanuit

rust en vertrouwen
om transformatie in gang te zetten.

Ik besloot mijn hart te volgen.

Lange tijd werkte ik als verpleegkundige en bouwde daarnaast aan mijn eigen onderneming. Ik vind het een eer om vrouwen te mogen begeleiden en te kunnen bijdragen aan het verminderen of verhelpen van (jarenlange) pijnklachten. Het is heel fijn om de reguliere gezondheidszorg met de energetische geneeskunde te kunnen combineren, zodat ik klachten holistisch benader en bij de wortel kan aanpakken. Toch lukte het mij niet langer om in deze combinatie alle ballen hoog te houden.

 

Steeds vaker voelde ik dat mijn energie in mijn baan als verpleegkundige wegstroomde, waardoor ik begin 2022 het besluit nam om volledig voor mezelf te beginnen. Intuïtief voelde ik al langer dat ik de wens had om onder mijn eigen naam vrouwen te kunnen helpen, maar liet mij tegenhouden door belemmerende gedachten: “Wat als..”  

 

Toch voelde het niet langer kloppend om de vrouwen die ik mag begeleiden te vertellen dat ze hun hart mogen volgen, terwijl ik zelf niet volledig in beweging kwam. I didn’t practiced what I preached. En dus nam ik de sprong in het diepe en besloot mijn hart te volgen.

DSC03283.jpg

Het is alsof alles uit mijn leven nu als een puzzel in elkaar valt.

Ik vind het geweldig om alles waar ik als kind al zo blij van werd, nu weer opnieuw te mogen ervaren. In mijn één op één coachingstraject maak ik gebruik van mijn jarenlange werkervaring als verpleegkundige én combineer ik energie- en ademwerk. Binnen deze holistische aanpak kan ik mijn creativiteit kwijt, waardoor de energie letterlijk in beweging komt. De feedback die ik terug krijg, waarin mijn klanten delen dat zij weer rust en het contact met hun intuïtie terug vinden, is voor mij de kers op de taart.

Boek een gratis matchgesprek als je voelt dat je leeft vanuit je hoofd en het verlangen hebt om te zakken naar het lijf. Boek een gesprek als je voelt dat het tijd voor jou is om nu écht next level te gaan.  

Ruda in de notendop:

Geboren in Sint-Pancras, een klein dorpje in de kop van Noord-Holland.


 

Brengt graag vrolijkheid en energie op plekken waar het zwaar en donker kan zijn. Ik geloof in de helende kracht van de lach. 


 

Altijd op zoek ben naar mogelijkheden en denkt graag out-of-the-box. Als verpleegkundige in de psychiatrie was het een must om af te wijken van vastomlijnde protocollen.


 

Mijn Human Design Reflector is. Ik houd op liefdevolle wijze jou een spiegel voor. 


 

Wordt intens blij word van het strand, zelfgebakken appeltaart en een goede golf surfen.


 

Gevoelig voor sfeer in de ruimte. Kan het vaak niet laten om mee te denken in het (re)stylen van een huis- of slaapkamer. 

Opleidingen

2022                       Hormonen en vrouwenklachten

                                 Ortho Health Foundation

2022                        Ademcoach

                             Ademwerk
 

2022                        Orthomoleculair coach
                            
Ortho Health Foundation

2021                    Chakra Psychologie

                             Yoga Innerwork
 

2021                    Bachelor of Nursing

                            Hogeschool van Amsterdam 
 

2020                   Pranic Healing Advanced

                            Institutes for Innerstudies, Isabel Sips
 

2019                    Pranic Healing Basic
                             Institutes for Innerstudies, Isabel Sips
 

2015                    Leefstijlcoaching
                             Charly Green 
 

2012                    GGZ Verpleegkunde

                            Academie voor Psychiatrie

Geregistreerd in:

BIG register

Kwaliteitsregister V&VN

Nederlandse Orde van Beroepscoaches

Blijf dagelijks op de hoogte en
volg mij op Instagram:

@rudadegoede
bottom of page