top of page
Contentpakket-Beach-ManonGalamaPhotography-7.jpg

Ruda de Goede

Werk met mij

Wat is Pranic Healing?

Prana (प्राण is een Sanskriet woord voor levensenergie. Om het leven mogelijk te maken heeft het lichaam energie nodig. Pranic Healing is een oude wetenschap en alternatieve geneeswijze die gebruik maakt van prana met als doel het fysieke lichaam te laten herstellen van allerlei ongemakken. 

 

Naast ons fysieke lichaam hebben we allemaal een energetisch lichaam. Deze hangt om ons heen en is identiek aan het lichaam dat we kunnen zien, aanraken en voelen. Zonder dat wij het door hebben dragen wij vervuilde energie met ons mee.  Zoals we kunnen ervaren dat negatieve ervaringen in ons hoofd als een herinnering worden opgeslagen, wordt dit ook in het lichaam opgeslagen. Je kunt je vast momenten herinneren dat je buikpijn kreeg als je alleen al dacht aan een bepaalde situatie. Dit zijn blokkades die ervoor zorgen dat de energie niet goed door stroomt. 

Pranic Healing is een aanvulling op de reguliere geneeswijze. Ga met een klacht altijd eerst naar je huisarts. Pranic Healing is dus geen vervanging, maar zoals bij alles geldt: het herstel verloopt sneller als je er energie aan toevoegt. ​

"Pranic Healing uses laws of nature which people do not know or are not aware of."

- Master Choa Kok Sui

Bekijk de video voor
een eenvoudige uitleg.

Hoe werkt Pranic Healing?

Pranic Healing is gebaseerd op twee basisprincipes: 

1. Het principe van levensenergie 
Het lichaam kan een tijdje zonder eten en drinken, maar zonder levensenergie is het snel afgelopen en houden wij op te bestaan. 

 

2. Het principe van het zelfhelend vermogen van het lichaam

Ons lichaam is in staat zichzelf te helen. Bedenk maar dat een wondje vaak vanzelf weer geneest. Hoe snel dit gebeurt, hangt samen met de hoeveelheid levensenergie in ons lichaam. 

Tijdens een healing wordt het fysieke lichaam niet aangeraakt. Er wordt alleen gewerkt met energetisch lichaam, waardoor genezing in het fysieke lichaam kan plaatsvinden. Door een aanpassing in het energielichaam is het mogelijk het fysieke lichaam te beïnvloeden. Dit is mogelijk doordat een klacht vaak al eerder in het energielichaam waarneembaar is.

Door preventief te behandelen, kan erger worden voorkomen.

Pranic Healing biedt verlichting bij:


 

Hooikoorts
 

Buikpijn
 

Schouder- en rugklachten
 

Hoofdpijn / migraine
 

Verkoudheid / koorts
 

Reumatische klachten

Fysieke klachten zoals:


 

Overprikkeling / stress 

 

Burn-out / overspannen
 

Angstklachten
 

Somberheid, depressie

Slaapproblemen

Tinnitus

Psychische klachten zoals:

Pranic Healing werkt volgens vaststaande protocollen, welke uitvoerig zijn onderzocht. Ben je benieuwd of Pranic Healing voor jou kan werken, maar staat je klacht er niet tussen? Stuur mij een berichtje, zodat ik een persoonlijk advies kan geven.

De healing vindt plaats op afstand. Een afstandsbehandeling heeft hetzelfde effect als een face-to-face behandeling en is net zo effectief. Je kunt dus vanuit je eigen, ontspannen omgeving ervaren wat een behandeling voor jou doet. Vooraf aan de eerste behandeling vindt een uitgebreide telefonische intake plaats. 

Healing op afstand

NICE TO KNOW:

Pranic Healing wordt naast de reguliere gezondheidszorg succesvol gebruikt in verschillende ziekenhuizen, scholen en universiteiten in Amerika, India en in de Filippijnen.

Grondlegger
Pranic Healing

Master Choa Kok Sui is de oprichter en grondlegger van de moderne Pranic Healing. Hij heeft ruim 20 jaar Pranic Healing uitvoerig onderzocht en getest.
Master Choa Kok Sui was een Filipijn van Chinese afkomst die oorspronkelijk chemisch ingenieur en zakenman was. Met zijn wetenschappelijke achtergrond en zakelijke rationaliteit heeft hij de oude energetische geneeswijzen geanalyseerd. Op die manier heeft hij de essentie uit de energetische wijsheid van oudere culturen gefilterd waar iedereen mee kan werken.

GMCKS+©Hector+R.+Ramos.jpg

Blijf dagelijks op de hoogte en volg mij via Instagram:

@rudadegoede
bottom of page