top of page
MGP_2739_edited.jpg

Ruda de Goede

Wat zeggen anderen?

Het was een hele bijzondere ervaring, de Pranic Healing van Ruda. Door chaos, drukte & de ratrace van alle-dag keek ik ontzettend uit naar een moment voor mezelf. Tijdens de behandeling heb ik veel ervaren. Ik voelde letterlijk de energie door mijn lijf stomen waardoor ik het gevoel had alsof ik heel ‘hard’ aan het werk was en alsof er blokkades verdwenen. Het was ontspannen en tegelijkertijd heel spannend.

Na de sessie gister voelde ik mij rustig en tegelijkertijd super energiek en vanochtend ben ik sinds lange tijd uitgerust wakker geworden. Ik vind het echt bijzonder wat de sessie voor effect heeft gehad en ik raad het echt iedereen aan om een keer (en wellicht vaker) te doen.

Na een tijdje thuis te zitten vanwege een burnout ben ik een behandeling pranic healing gaan doen. De effecten hebben mij verrast. Na de behandeling was ik veel helderder in mijn hoofd. Ik voelde mij ontspannen en op dit moment voel ik mij nog steeds een stuk beter dan daarvoor. (nu 2 weken later) Ruda nam de tijd dingen uit te leggen, ik voelde mij gelijk om m’n gemak.

- Femke Nijboer

- Rosalina Verheijen

"Na de behandeling was ik veel helderder in mijn hoofd."

- Marloes Smits

De behandeling bij Ruda kan ik enorm aanraden. Ik was nieuwsgierig en ging er open in, benieuwd wat ze voor mij kon betekenen op afstand. We begonnen met een korte kennismaking, waarna de behandeling begon. Een enorme rust kwam over me heen. Op verschillende momenten in de behandeling voelde ik tintelingen op diverse plekken in mijn lichaam. Tijdens het napraten bleek dat deze plekken ook zijn behandeld. De uren na de behandeling voelde ik de energie in mijn lijf, heel fijn om te ervaren. Net als de rust en diepe ontspanning van tijdens de behandeling. Voor mij is dit voor herhaling vatbaar!

Een pranic healing behandeling bij Ruda is echt een cadeau voor jezelf. Ik ging een beetje onwetend de healing in. Ik liet het gewoon over mij heen komen. Tijdens de behandeling op afstand voelde ik van alles in mijn lichaam.  Warmte op bepaalde plekken, maar ook een verlangen om te huilen. Alsof er laatje werd open gedaan met iets wat ik niet goed verwerkt had. De dagen erna voelde ik dat er iets in gang was gezet. Ik voelde mij eerst wat emotioneler, maar dit gevoel veranderde al snel in een gevoel van geaardheid. Mijn lichaam (en geest) voelt meer in balans. Heel erg prettig om te voelen. Ik zou het zeker anderen aanraden om je hiervoor open te stellen en om te ervaren wat het voor jou kan doen.

Nu ik hoogzwanger ben zijn de behandelingen heel fijn om te ontvangen. Ik had vorige week heel erg veel last van mijn rug en dat is door de behandelingen zo goed als verdwenen. Heel bijzonder.
Ook merkte ik dat ik veel meer energie had na de behandelingen. Ik houd altijd wel van dit soort dingen en sta altijd open voor nieuwe mogelijkheden om me goed te voelen. Een aanrader dus!

- Myrna Seekles

- Manon Galama

- Stephanie Muller

"Mijn lichaam (en geest) voelt meer in balans. Heel erg prettig om te voelen."

Tijdens de behandeling was ze lekker ontspannen en aan het spelen op bed, terwijl ze daarvoor nog gefrustreerd van de pijn niet wist wat ze moest. Er was een hele duidelijke verandering in haar gelaat.

Dank voor de healing sessie. Ik voelde een druk afkomen van mijn buik/maag gebied en een keer erg licht in mijn hoofd. Ben verder denk ik weggezakt, ik lag namelijk maar voelde erna helemaal bij mezelf. 

Ik heb na jouw healing nu nog steeds genoeg energie en dat zware gevoel is echt weg. Ik vond het echt heel bijzonder dat ik mij aan het eind zo licht voelde. 

- Sabina

- Sandra Smits

- Vivian Takken

(over haar dochtertje, 6 maanden)

"Na de behandeling voelde ik me zo gelukkig en rustig."

Lieve Ruda, ik vond het een mega bijzondere en mooie ervaring. Ik kijk er onwijs fijn op terug. Na afloop voelde ik me zo gelukkig en rustig. Telkens als ik er aan denk, krijg ik weer dat warme gevoel. Ik voelde super veel sensaties, er loste een volledige spanning/energiebal op. Daardoor veranderde het energieveld in mijn relatie volledig. Geen idee hoe, maar het was zeker magie!

Ruda legt alles fijn uit en neemt de tijd. Meteen een rustig gevoel aan de telefoon. Ruimte voor vragen ook na de healing zelf. Jij raakte precies de stukken aan, waaraan ik mag gaan werken. Dankjewel daarvoor. 

Ik heb zelf nog nooit een Pranic Healing ervaren dus ik liet het lekker op me afkomen. De voorbereidingen en het contact met Ruda vond ik fijn. Ze schakelt snel. Van te voren was er nog ruimte voor een gesprek, uitleg en vragen over de behandeling. Na de behandeling voelde ik me goed. Daarna was er ook nog ruimte om bevindingen te delen. Ook fijn om de inzichten vanuit haar te ontvangen. Ik was vooral benieuwd hoe ik mij daarna voelde, maar gelukkig voel ik me mentaal fit, gezond en gelukkig! Heel dankbaar dat ik dankzij een winactie deze behandeling heb mogen ervaren. Zeer waardevol en absoluut de moeite waard om eens te proberen!

- Daniëlle Huizinga

- Anoniem

- Amy Sprikkelman

"Ruda heeft een natuurlijke rust, vertrouwen en oordeelloosheid over zich heen waardoor laagjes als vanzelf wegvallen."

Lieve Ruda, dank voor je heerlijke healing. Ik voelde me heerlijk fris en schoon na afloop terwijl ik me vooraf nogal afgemat voelde van de vele slechte nachten. Het was een heerlijk moment me-time en ik vond het super fijn om dit in m’n eigen huis te mogen ervaren. Tot de volgende! Liefs Lisa

Ik heb minder last van mijn onder rug. Maar bovenal voelde ik mij na een dag of 2 a 3 veel energieker. Meer gestructureerd en opgeruimder. Zowel in mijn werk als thuis.

Ruda is heel vriendelijk en aardig. Ze neemt de tijd voor je en heeft een heldere aanpak. Ik zou zeker aanrader een keer een healing te proberen bij Ruda!

Vanaf het eerste moment dat ik Ruda heb mogen ontmoeten voelde ik een enorme veiligheid en rust om helemaal mezelf te kunnen zijn. Ruda heeft een natuurlijke rust, vertrouwen en oordeelloosheid over zich heen waardoor laagjes als vanzelf wegvallen. Om dan nog eens extra haar persoonlijke aandacht en energie te mogen ontvangen tijdens een healing, is een mega cadeau. Samen met haar professionaliteit, interne wijsheid en uitgebreide kennis maakt het de hele healing tot een compleet plaatje en levert zij een enorme waarde! Zou het iedereen aanraden met Ruda te werken; een investering in jezelf die je op zoveel vlakken kan verrijken.

- Jolie Vullinghs

- Malou van Mechelen

- Lisa Hahn

Volg mij ook op Instagram:

@rudadegoede
bottom of page